Beställ ekologiskt nötkött från oss

Kalendern laddas...

Instruktioner

I kalendern ser ni tillgängliga datum för köttleverans. Datum som är grönmarkerade betyder att det finns köttlådor kvar för leverans.
Efter du har valt ett datum så väljer du en tid som passar.
Därefter fyller du i för- och efternamn, adress, postnummer, e-mail och telefonnummer.
Sedan väljer du om du vill få fakturan med leveransen, per post eller e-mail.

Om du har några övriga önskemål ang. köttlådans innehåll, specifik detaljönskan, leveranstid etc. Så kan du skriva det i fältet “Övriga önskemål”, så kontaktar vi dig.

Tryck sedan på skicka. Vi återkommer till dig med en bekräftelse så snart som möjligt.

Leverans

Vi levererar köttet kostnadsfritt hem till dig. Inom Karlskoga, med omnejd. Vid längre transporter tillkommer en extra leveranskostnad. Om du inte kan hämta köttlådan direkt på gården efter 17:00 eller om din adress är längre bort än 2 mil så kontaktar vi dig med prisförslag för leverans.

Förberedelser innan leverans

Samma dag som köttet levereras hem till dig bör du frysa ner det. Köttfärsen är mald men är i en stor förpackning. Så du själv måste förpacka köttfärsen i fryspåsar lagom den storlek som passar dig. Köttdetaljerna som består av entrecote, fransyska, innanlår, oxfilé m.m kommer hela. Det är upp till dig att skiva dem i lagom tjocka skivor och lägger i fryspåsar. Att se till man har hemma:

  • Fryspåsar, Clips, Köksvåg och Tunna plasthandskar
  • Pris: 80:-/kg

Köttlådans innehåll

När man handlar köttlådor av oss direkt på Lämås Gård köper man 1/4 djur. Varje låda skiljer sig från varandra eftersom skiljer sig åt i storlek, vikt och form. Exempelvis i fett och muskelmassa. Varje 1/4 väger mellan 90 och 100 kilogram när de åker från slakteriet. Efter hängmörning styckas köttet. När köttet är styckat är det enbart köttdetaljer och köttfärs kvar. Alltså har ben och överblivet fett putsats bort från köttet. Den verkliga köttvikten som är kvar är ca 65% av den totala vikten (ett djur som väger 100kg slaktad får man ca 65 kg detalj och köttfärs ifrån) Procentsatsen skiljer sig mellan djuren med ca 5% upp och ner. Vikten på köttlådan kan inte bestämmas i förväg, därför varierar priset baserat på hur många kilogram kött som just din köttlåda innehåller.

Kontakta oss

  • thomas@lamasgard.se
  • ekonomi@lamasgard.se
  • 0735890080

Integritetspolicy

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, adress, e-mail och telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna skicka våra produkter till kunder och nå dem i serviceändamål.


Vi har lagrat dina uppgifter tillfälligt om du har skickat ett meddelande från kontaktformuläret eller gjort en beställning av produkter från oss. från. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är för att ingå i ett avtal, samt för att kunna besvara dina frågor. Vi rensar kunddatabasen kontinuerligt, dina personuppgifter kommer att sparas i högst tre månader.


De personuppgifter vi behandlar delas med vårat personuppgiftsbiträde, i syfte att kunna utgöra våra tjänster och fullgöra våra skyldigheter gentemot dig . Vi kan komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.


Personuppgiftsansvarig är Thomas Danielsson . Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av  dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på thomas@lamasgard.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen. 

De personuppgifter vi behandlar delas med vårat personuppgiftsbiträde, i syfte att kunna utgöra våra tjänster och fullgöra våra skyldigheter gentemot dig . Vi kan komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.
© COPYRIGHT 2020 - LÄMÅS GÅRD AB